yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı için gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Yangın bapsı acil çıkış yürekin kullanılacaksa o hengâm lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya hakikat açılmaktadır.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yüzı nöbet, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden öbür Yangın Merdiveni Kapısı yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez tasarruf düzlükından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 kişi kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına destelı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Birfena firma Yangın Kapısı ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı başta cereyan etmek üzere kullanım amacına ve kullanan can adetsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kırmızıışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Fevkda dünya kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page