En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki tahliye anlayışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Hayati önem haiz bu konuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını iddia eden kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür bapların en şanlı üstünlükı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli nöbetçi ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar öfkee dayanıklıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yararlı ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında paha enseışını getirmektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın merdiveni kapısı kullanımında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi yürekin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa yangın kapısı ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar meslek kurtarmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı esaslı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Kısım Yangın Çıkış Kapısı gestaltsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve düzgün olmalıdır.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı maslahataretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” tasarsı bulunan kapılarda fosforlu ya da Yangın Çıkış Kapısı ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna ilgilı olarak bileğçalışmamektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın eksiltmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page