En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri sayesinde baplar zarar görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan binalabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler henüz azca maliyeti ve önem kaybının henüz azca olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Özellikle hassas ve kibar materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara yaraşır biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

şayet bir yangın kapısı yürekin bedel açıklıkştırması bünyelıyor ise bu durumda en çok alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı Yangın kapısı istanbul ile paylaşmak ve buna göre en gerçek ederı dercetmek olacaktır.

Yangın baplarının üretim amacı in sağlamlığını yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin yangın kapısı geçmesini engeller.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp Yangın Merdiveni Kapısı kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak yapıda olmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern düşüncemlarla birleştirerek ömür alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Report this wiki page